Select Page

DOBRODOŠLI U SVIJET

 

KREATIVNOG
‘ZELENOG’ DIZAJNA

 

Posvećeni ste boljoj budućnosti, dopustite da naš dizajnerski rad to oživi. Surađujući s vama, Biljarica ne bira između održivosti i kreativnosti. Neka vaš novi dizajn odražava vaš pristup prema ‘zelenoj’ budućnosti.

USLUGE

Kao vlasnica malog poduzeća, odabiri u vezi s brendiranjem i pakiranjem utječu na vašu zajednicu: želim vam pomoći da napravite pozitivan utjecaj na okoliš i zajednicu.

k

VIZUALNI IDENTITET I LOGOTIP

Kreativni proces razvoja logotipa ima moćan utjecaj na cjelokupni identitet Vašeg poslovanja.

DIZAJN MATERIJALA I AMBALAŽE

Profesionalan pristup i jasna grafička rješenja prilagođena svim Vašim zahtjevima.

DIZAJN ZA DRUŠTVENE MREŽE I WEB

Izrada ciljanog i atraktivanog vizuala vaših stranica i profila na društvenim mrežama.

Zeleni dizajn bi trebao ispričati vašu društveno osviještenu priču – uključuje li to održive zelene procese, reciklirane materijale, “fair trade” ili lokalnu proizvodnju.

DIZAJN SA STRAŠĆU
ZA NAŠ PLANET

Predani smo integriranju ovog zelenog načina života u svoj rad i primjeni na sve aspekte marketinških i dizajnerskih izazova s kojima se suočavamo. Trudimo se ostvariti velik utjecaj vašim promocijama, koji će imati i pozitivan utjecaj okoliš i zajednicu. Radujemo se što ćemo vam pomoći da zadovoljite svoje potrebe za zelenim grafičkim dizajnom. Bez obzira na vašu ambiciju, mi imamo održivo rješenje da to ispunimo.

PORTFOLIO

Imali smo zadovoljstvo raditi na raznim projektima koji zahtjevaju pametni, hrabri i moderni dizajn.

 

Isporučujemo dizajn koji predstavlja vaše zalaganje za ‘zeleniju’ budućnost.

Započnimo nešto novo
Javi se sa ‘Hej!’

Ispunite obrazac i kontaktirat ćemo vas oko postavljanja besplatnog savjetovanja! Razgovarat ćemo o vašim poslovnim ciljevima i kako Biljarica može uskladiti vaše vrijednosti s vašim dizajnom za najbolje rezultate.

GDPR

5 + 7 =